به گزارش مجله خبری سیرجان ، پویا امجدی اظهار داشت: شهرستان بافت دارای 17 مزرعه پرورش مرغ گوشتی است که با ظرفیتی بالغ بر 300 هزار قطعه در حال فعالیت هستند.

وی بیان داشت: جوجه‌ریزی در این فارم‌ها با نظارت کامل شبکه دامپزشکی و بعد از صدور مجوز جوجه‌ریزی صورت می‌پذیرد و طی سال گذشته برای جوجه‌ریزی یک میلیون قطعه مجوز صادر شده است.

امجد خاطرنشان کرد: مرغداری‌ها باید دارای شرایط بهداشتی مناسب به منظور پرورش باشند تا مجوز جوجه‌ریزی را دریافت کنند و از جمله این شرایط داشتن چاه دفن تلفات، لباس کار، حوضچه ضد عفونی، سمپاش، حصار مناسب و عقیم‌سازی کود است.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بافت رعایت اصول بهداشتی را موجب کاهش انتقال و شیوع بیماری‌های خطرناکی مانند آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان دانست و بر رعایت فاصله زمانی مناسب بین دو دوره جوجه‌ریزی تاکید کرد و افزود: از صاحبان واحدهای پرورش درخواست داریم با رعایت این موارد فارم خود را از بروز درگیری‌ها مصون کنند.

امجد تصریح کرد: برای سلامت هرچه بیشتر هم استانی‌ها پایش باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ به شدت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد به صورتی که قبل از بارگیری مرغ زنده به کشتارگاه از مرغداری مربوطه نمونه‌گیری به عمل آمده و برای پایش آنتی‌بیوتیک به آزمایشگاه ارسال می‌‌شود.

وی تاکید کرد: در صورت منفی بودن تست آزمایشگاهی و بعد از تأیید صحت سلامت مرغ توسط بخش خصوصی دامپزشکی، مجوز بارگیری به مقصد کشتارگاه صادر می‌‌شود.

امجد بیان داشت: با کلاس‌های توجیهی که برای مرغداران گذاشته شده، دوره منع مصرف آنتی‌بیوتیک قبل از کشتار به خوبی از سوی مرغداران این شهرستان رعایت شده و کمال همکاری را با شبکه دامپزشکی بافت دارند و جای تقدیر و تشکر است.