http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/12/11/4217305_371.jpg

به گزارش مجله خبری سیرجان ،کارشناس بهره برداری و حفاظت منابع طبیعی ارزوئیه گفت: این نوع محصول از دسته قارچهای کوهی که به گویش محلی تحت نام های اغر یا دنبلان مشهور می باشد .
صالحی افزود: این محصول کاملا ارگانیگ و بسیار مقوی و بدون دخالت بشر و یک نعمت خدا دادی است که این روزها به بازار و حتی به کشور های حوزه خلیج فارس صادر می شود.

وی یادآور شد: برداشت روزانه بین 5-7 تن از این محصول در بیابانهای شنی وسنگی و زمین های غنی در حاشیه کوه های حاصلخیزی همچنان ادامه دارد.