بازار داغ برداشت قارچ کوهی (دنبلان) در ارزوئیه
به گزارش مجله خبری سیرجان ،کارشناس بهره برداری و حفاظت منابع طبیعی ارزوئیه گفت: این نوع محصول از دسته قارچهای کوهی که به گویش محلی تحت نام های اغر یا دنبلان مشهور می باشد .
صالحی افزود: این محصول کاملا ارگانیگ و بسیار مقوی و بدون دخالت بشر و یک نعمت خدا دادی است که این روزها به بازار و حتی به کشور های حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی یادآور شد: برداشت روزانه بین 5-7 تن از این محصول در بیابانهای شنی وسنگی و زمین های غنی در حاشیه کوه های حاصلخیزی همچنان ادامه دارد.
+ نوشته شده در چهارشنبه دوازدهم اسفند ۱۳۹۴ ساعت 21:30 توسط محمد
|
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان عزیز. این وبلاگ جهت اطلاع از آخرین اخبار واطلاعات